yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye intibak ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en şık yükselmek politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Evlerde, meseleyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve kolayca biçimde yangın alanlarını terk etmesi karınin kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

Mono blok gövde binası dal sistemi veya panik bar sisteminin kilidin mideinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile katkısızlanmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya amil vermemesi için kapatılmalıdır.

Yangın kapıları, yangın eminği muhtevain eleştiri öneme malik olan konstrüktif unsurlardır. Evgin durumlarda emniyetli bir kaçış çıkarmak üzere tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı evet. Yangın kapıları çoğu kez yangın dayanımı faziletli malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Yangın merdiveni kapıları çoğu kez alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedili durumlarda kolay açılabilecek şekilde tasarlanır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı mukabillamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar cevaz özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Bütün çıkışların ve erişim yollarının horda belirtilen şartlara yakışır olması gerekir:

Yangın merdivenlerinin girizgâhleri ve yolları, reva medarımaişetaretlerle kupkuru hale getirilmelidir. Yangın tahliye yollarını gösteren emekaretler, insanlara müstacel durumlarda sahih yolu bulmalarında yardımcı olur.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni plan midein kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü Yangın Kapısı rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page