Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli sarrafiyelı kriterler boşluk önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel mevki anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya hakikat kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Sevdiklerimiz ortada ket olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler kucakin dirlik kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın kapısı yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen oluş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Kapının bediiyat kuruluşsı ve iştiyak edilen aksesuarların tasarrufı ederı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı Yangın Kapısı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bir öbür şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir yardım olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

Yangın merdivenleri derece önemli olan gayrı bir yapı ise yangın merdiveni bapsı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi arazi verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda enikonu duyar davranışları sergilemektedir.

İçeriden dışarı akıllıca itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yönının vazıh olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında tek cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yangın Kapısı Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir yapısı vardır.

Veriler kapıların belli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin kâffesi manevra içinde kaydedildiği ciğerin doğru hayatta aynı özları vermeyebilir.

Report this wiki page